TOKAT / PAZAR - Pazar Üzümören Selçuk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Mevlid kandili dolayısıyla okulumuz öğrencilerine  üzerlerinde  Sünnetlerin yazılı olduğu  çikolatalar ikram edildi.Günün  anlam  ve onemiyle ilgili konuşmalar yapıldı. Günün  hatirasi olarak butun öğretmen ve öğrencilerimize uzerlerinde hadislerin yazılı olduğu  kitap ayraçlari hediye edildi.

Kas

24 Kasim ögretmenler gününde belediye Başkanımız okulumuzu ziyaret ederek ogretmenlerimize hediyelerini takdim  etti.kendisine tesekkur eder, bütün meslektaslarimizin öğretmenler gününü kutlariz.

Kas

Okulumuz öğrencileri  ve öğretmenleri il merkezimizde açılan kitap  fuarini ziyaret ederek çeşitli  yazarlarla yapilan söyleşilere katilma ve bir çok yayinevi standıni gezme fırsatı  bulmuştur.

Kas

´Benim naciz vücudum elbet bir gun toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. ´

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Ekm

Okul temsilciliği seçimlerine 9 anadolu sıfından HASANCAN ÇAĞLAR,11 anadolu sınıfından BÜŞRA AŞAR ve 11 elektrik sınıfından ALİ ERİŞİR katıldı.Yapılan seçimin ardından 62 oy alan ALİ ERİŞİR okul temsilciliğine seçildi.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Eğiiitim -öğretim yılına 9.sınıflar bu yıl bir hafta önce başladı.Yapılan okula uyum çalışmalarının ardından yeni döneme başlanıldı.Yeni eğitim - öğretim yılımız tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olsun.

May

2016-2017 Eğitim -öğretim yılı TÜBİTAK B,LİM FUARI etkinliğimizi okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

May

Okulumuz bahçesinde düzenlemiş olduğumuz resim yapma etkinliğine okulum öğrenci ve öğretmenlerinin yanısıra kasabamız belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri, bölgemiz okul müdürleri katıldı.Etkinlik boyunca katılımcılar duygu ve düşüncelerini kağıtlara aktarma fırsatı buldular.Etkinlik sonunda katılımcılara üzerinde okulumuz ve kasabamızın amblemlerinin yer aldığı atkılar hediye edildi.

May

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 3.Ulusal Özgün Öğretim Materyal Yarışması´nda okulumuzdan Fizik,Edebiyat,Çocuk Gelişimi , Matematik, İngilizce ,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Biyoloji branşlarından öğretmenlerimiz finale kaldı.

Nis

Şube müdürümüz Cellaettin Çınar, okulumuz okuma grubu öğrencileriyle birlikte kendisinin yazmış olduğu ´Sıkılmayan Kurşunlar ´ kitabı ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirdi.Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Çınar, öğrencilere gelecekleri ve eğitim hayatlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.Gerçekleşen keyifli sohbetin ardından yazarımız öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.´Gençlerle Başbaşa ´ etkinliğimize katıldığı için yazarımıza teşekkür ederiz.

Nis

´ Küçük hanımlar,küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız.Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.! Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında yapılan futbol turnuvasında finale kalan 10 Anadolu sınıfı ve karma takım arasında yapılan final maçının kazananı bir fark ile karma takım oldu.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz ve Üzümören Belediyesinin ortak çalışma ile belediyemiz tarafından belirlenen alanlarda okulumuz öğrencilerinin yardımlarıyla ağaçlandırma çalışması yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkürler.